Tuesday, April 30, 2013

Turundusraadio avasaade, 30. aprill 2013

Haapsalu Maanteejooks joostud, vahepeal tuleb tööd ka teha. Viimane huvitavam ettevõtmine oli eile õhtul Vikerraadio stuudios linti räägitud Turundusraadio avasaade. Suurimad tänud Anu-Mall Naaritsale ja Raul Kalevile väga tervitatava initsiatiitivi eest, meie Krista Kalbiniga panime hea meelega õla alla.
http://www.mi.ee/turundusraadio_1
Turundusraadio avasaade, 30. aprill 2013Avasaates on külalisteks meediaekspert Hanno Kindel firmast Media House ja Valio turundus- ja tootearendusdirektor Krista Kalbin, kellega koos arutletakse teemal „Miks ei näe paljud organisatsioonid oma reklaamikulutuste ja müügikasvu vahel seoseid?“. Lisaks analüüsitakse viimaseid müügi- ja turundustrende, jagatakse huvitavaid valdkonna uudiseid ja antakse diplom nädala parimale turundusteole. Saate viimases osas jagavad saatejuhid ja saatekülalised lühisoovitusi äriorganisatsioonidelt ja MTÜde-lt laekunud probleemide ja väljakutsete lahendamiseks.
Turundusraadiot juhivad Marketingi Instituudi juht ja turunduskonsultant Anu-Mall Naarits ning suhtekorraldaja Raul Kalev.Turundusraadiot juhivad Marketingi Instituudi juht ja turunduskonsultant Anu-Mall Naarits ning suhtekorraldaja Raul Kalev.

No comments:

Post a Comment