Saturday, September 7, 2013

Nutikas turundamine

Koostöö Malloriga algas talvisest Pringstore kontori külastusest. Esimesed CEP-i põlvikud ostetud, sai nende kvaliteeti koheselt sisetreeningutel kontrollitud. Tipp-topp. Järgmisena sai vaadatud talviste põlvikute poole ning tuleb tunnistada, et neist said minu absoluutsed lemmikud. Elame kliimavöötmes, kus ligi pool aastat on jooksmiseks kehva ilma. Loomulikult aitab õige riietus ja siin ongi CEP-i talvised põlvikud tõeline jack-pot. Võistlustest jooksin talviste CEP-idega aprillikuise Haapsalu 10 km maantejooksu. Suviseid CEP-i põlvikuid katsetasin esimest korda Viljandi Järvejooksul, seal olid jalas veel eelmise hooaja mudelid. Mallor soovitas Tartu 23,4 km Jooksumaratoniks proovida käesoleva hooaja mudelit. Kuna uued, selle hooaja New Balance 890v3 tossud olid erkrohelised, siis CEP-i riiulilt sai võetud sama tooniga põlvikud. Ootamatult tekkinud kombo meeldis Mallorile väga, ootamatult oli see heleroheline toon isegi kärts oranzhist paremini nähtav. Edasine oli juba ajalugu. Kasutasin neid põlvikuid kõigil selle aasta jooksudel ja pole pidanud kahetsema.


Mallor tegi Tallinna maratoni nädala esmaspäeval ettepaneku teha sobivas kohas pildistamine, eesmärgiga toota erinevateks müügiaktsioonideks vajalik bänner. Otsene eesmärk oli reedene Rocca Rademari müügiedendus, kus peamiseks argumendiks põlvikutega kaasnev tasuta CEP-i T-särk.


Pildistamise koha jätan ärarvamise mängu jaoks.



Moment fotosessioonilt I

Moment fotosessioonilt II

CEP-i ja New Balance 890v3 hiilgav kombo!

Vot seesama särk tuli CEP-i põlvikuid ostes tasuta kaasa! 

Mustvalge töötab endiselt imehästi!

Selline oli reklaammaterjal

Selline oli lõpptulemus Rocca Rademaris 06.09.13


6 comments:

  1. Nii on jooksjaid juba kaugelt märgata- väga hea!

    Asukoht on ju Piiri ja Muru tn nurgal Rahumäe kalmiste ääres, Rahumäe tee tunneli ees.

    ReplyDelete
  2. Tervitus! Alar, oled ikka homme kambas? Jämedalt saab Tallinna kestvusalade harjutajad kaheks lüüa. Kes treenib Nõmme kandis, kes Pirita kandis. Kes vähegi Nõmme kandis trenni teeb, sel on seesama tunnel ja edasine tee Mente et Manu sillani peas! Nii ka Alaril! :-)

    ReplyDelete
  3. Täna Rademaris oli päris ohoo efekt.

    ReplyDelete
  4. Lauri, bänner on veel Rocca Rademaris üleval? Igal juhul homme lahinguväljal näeme, raisk! :-)

    ReplyDelete
  5. Alar, aga palun! Vaata uut postitust!

    ReplyDelete